Wow: dit is het allerduurste huis dat in Nederland te koop staat!

allerduurste huis

Het huis kost slechts € 16.750.000 

Wij vinden het altijd heerlijk om naar huizen te kijken, vooral huizen met een bijzonder tintje zoals het huis dat al het langste te koop staat, dit huisje van slechts 30m2 of het allerduurste huis van Nederland. Voor dit koninklijke landgoed betaal je wel bijna zeventien miljoen euro maar goed, dan heb je ook wat. 

Het enorme huis staat op een groot landgoed.

Klein Bentveld

Het landgoed wordt ook wel ‘Klein Bentveld’ genoemd en ligt aan de Bentveldsweg in Aerdenhout. De enorme villa die op het landgoed staat is in 1923 gebouwd. Het telt een oppervlakte van 980 m2 maar is volgens de makelaar zeker geen hautain, afstandelijk huis; volgens de makelaar is het een aristocratisch, waardig huis dat gemoedelijkheid uitstraalt. Vanaf de entree kun je het hart van het huis en de familiesalon aan de achterkant zien. Aan de familiesalon grenst een bordes en een parktuin.

Inclusief tennisbaan en zwembad

Het huis heeft onder andere een bibliotheek met open haard, zitkamers, een woonkeuken in klassieke landhuisstijl met open haard en een grote schouw. Op de eerste verdieping bevindt zich een biljartkamer met een balkon, een pantry en een wc-ruimte, vier riante slaapkamers, drie badkamers, een was- en strijkkamer en een master suite met open haard, whirlpool, stoomdouche en stortdouche. Boven het hele landhuis zit een bergzolder en er is ook een souterrain met geklimatiseerde wijnkelder en fitnessruimte met sauna en zonnestudio. Maar dat is nog niet eens alles; ook is er een koetshuis, een zwembad met poolhouse, tennisbaan en een hockeyveld.

Bekijk alle foto’s van de villa hier.

Lees ook: Dit minihuisje is slechts 30m2, maar als je de binnenkant ziet val je steil achterover

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Funda | Beeld: videostill