Altijd buurtkatten in je tuin? Met dit geheel kattenvriendelijke trucje gebeurt dat niet meer!

buurtkatten

Buurtkatten zijn zo weg met deze truc!

Ook al zijn we grote dierenliefhebbers, we vinden het wel heel vervelend als andermans katten onze tuin onderplassen of -poepen. Gelukkig bestaat daar een heel handig, diervriendelijk trucje voor!

Je verdrijft buurtkatten heel gemakkelijk uit je tuin met deze diervriendelijke oplossing.

Poepen

Hoeveel wij ook van katten houden, we vinden het iets minder leuk wanneer ze in onze tuin graven, poepen en plassen. Hiervan kunnen jij en je tuin veel hinder ondervinden. Gelukkig bestaat er een heel handig trucje voor om rondzwervende buurtkatten uit je tuin te weren. Natuurlijk is deze oplossing geheel diervriendelijk! Het verjagen van katten met allerlei chemische middeltjes is schadelijk voor de katten en bovendien totaal onnodig.

buurtkatten

Er bestaan verschillende manieren om katten uit de tuin te weren, die stuk voor stuk niet schadelijk zijn voor de kat en toch het gewenste resultaat geven! Zo houden veel katten absoluut niet van bepaalde luchtjes, waardoor deze goed kunnen werken als kattenwerend middel voor in de tuin.

Schrikken

Er zijn een hoop mensen die andermans katten in hun tuin hebben rondlopen. Waar de één dat niet erg vindt, verjaagt de ander ze het liefst meteen. Hiervoor hanteert iedereen ook weer een verschillende methode. De meest gebruikte bestaat uit het laten schrikken van de kat door te gaan roepen of schreeuwen. Anderen proberen de kat met een glas water nat te gooien. Vaak tevergeefst, het levert vrijwel nooit het gewenste resultaat op.

Op de volgende pagina vind je een aantal diervriendelijke oplossingen, die de buurtkatten zeker uit je tuin zal houden.

Pagina 1/2