Last van vliegen in huis? Dit simpele trucje werkt sowieso!

Vliegen in huis? Dit trucje helpt zeker!

Het is alweer een tijdje prachtig weer geweest. Superfijn natuurlijk, maar helaas zit er ook een keerzijde aan. Er komen allerlei vliegen, muggen en andere insecten binnen die we liever op afstand zouden houden! Gelukkig hebben wij een trucje voor je waarmee je die rottige insecten op afstand houdt, zonder gif of iets dergelijks!

Het trucje is erg simpel.

Vliegen

Het bestrijden van vliegen soms erg lastig, aangezien er steeds meer bij komen. De paar die je in je huis hebt scheiden namelijk geur- en lokstoffen uit, wat weer nieuwe vliegen aantrekt. Maar niet alleen de feromonen van andere soortgenoten zorgen ervoor dat de beesten naar je huis toe worden getrokken: ook warmte, licht, droogte en voedsel maken van jouw huis een aantrekkelijk woonplaats. Is het in je huis lichter en warmer dan het buiten is, dan komen de insecten je huis in gevlogen als je de ramen open hebt.

Insecten

De vliegen en de muggen komen vaak in huis en kunnen dagenlang blijven rondhangen, heel vervelend. Helemaal als je net zit te eten en ze continu op je eten gaan zitten. Ze blijven volhouden en lopen irritant over je televisie als die aanstaat. Ook laten insecten overal uitwerpselen achter, die wij vervolgens weer kunnen schoonmaken. Ook kunnen door die uitwerpselen ziektes worden verspreid, bah! Wij waren het gister zat en hebben een leuk trucje geprobeerd. Het heeft echt geholpen!

Op de volgende pagina vertellen we er meer over.


Pagina 1/2