Bingen maar: Amerikaanse ‘Kopen Zonder Kijken’ nu op Videoland

Hoe gaan ze van deze bouwvallen een droomhuis maken?

Een leuk nieuwtje voor de liefhebbers van Kopen Zonder Kijken. Ook de Amerikaanse variant, Buying it Blind, is vanaf nu te zien op Videoland.

Blind gekocht

Het idee van Buying it Blind is hetzelfde als bij Kopen Zonder Kijken. Koppels die moedeloos worden van het zoeken naar een droomhuis, laten anderen de knoop voor hen doorhakken en een huis aanschaffen dat ze nog nooit hebben gezien. Met de hoop dat er nog iets moois van kan worden gemaakt…

Vier afleveringen

Waar de kopers in Nederland worden bijgestaan door Martijn Krabbé, Bob Sikkes en Alex van der Keuken, zijn het in Amerika interieurdesigner Michel Smith Boyd, makelaar Anna Kilinski en aannemer Jen Metzger. De eerste vier afleveringen staan nu op Videoland onder de naam ‘Kopen Zonder Kijken Amerika‘.

Droomhuis

Onze verwachtingen liggen hoog, want een Amerikaanse serie belooft nu eenmaal nóg meer realitydrama en nóg luxere droomhuizen. We zijn benieuwd of ook in de Verenigde Staten de visgraatvloeren waar Bob zo van houdt mateloos populair zijn. Alvast een voorproefje? Bekijk hieronder de (Engelstalige) trailer van ‘Kopen Zonder Kijken Amerika‘:

Lees ook: Kopen zonder Kijken-koppel vol ongeloof over blind gekochte woning

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill