Bah; zilvervisjes! Met DEZE geweldige truc zorg je ervoor dat ze voorgoed verdwijnen

zilvervisjes

Vieze beestjes, die zilvervisjes!

Maar liefst een kwart van de Nederlanders ervaart slaap- en gezondheidsproblemen door teveel vocht en onvoldoende frisse lucht in huis, zo blijkt uit dit onderzoek . Een gevolg van te veel vocht in huis is het welbekende zilvervisje. Als jij dit beestje in huis aantreft, dan is jouw huis zeer waarschijnlijk te vochtig.

Maar hoe houd je die vieze beestjes nu eigenlijk buiten de deur? De zilvervisjes zelf zijn voor de gezondheid in principe niet schadelijk, maar leuk is anders als het een plaag wordt. Boeken, behang, archieven en andere kwetsbare materialen kunnen hierdoor flinke schade oplopen. Bovendien voelt het gewoon een beetje vies om die beestjes in huis te hebben. Zilvervisjes hebben fijne, glanzende schubben en zijn ongeveer 7 tot 12 millimeter groot. Ze hebben drie staartachtige draden en twee lange ‘antennes’. Niet te verwarren met de zogenaamde papiervisjes, die wat langer zijn en spikkels hebben.

Om zilvervisjes te voorkomen kan je een aantal effectieve maatregelen nemen, lees verder op de volgende pagina om te lezen welke!


Pagina 1/2