Bier over van de avond ervoor? Niet weggooien, deze dingen kun je ermee doen!

Gooi bier voortaan nooit meer weg!

Bier is een geliefd drankje van veel mensen. Velen drinken het drankje graag om het weekend mee in te luiden. Soms blijft er echter wat over van de gele rakker, maar gooi het dan niet weg! Wist jij namelijk dat je bier kunt gebruiken voor heel andere dingen? 

Wij hadden geen idee!

Schoonmaken

Vanaf nu kun jij je huis spik en span in orde maken met een flesje bier in je handen. Ga bijvoorbeeld eens al het RVS in huis bij langs met een flesje bier als schoonmaakmiddel in de aanslag. Het drankje is uitermate geschikt om vlekjes te verwijderen. Ook roestvlekjes zijn niet veilig voor de goudkleurige vloeistof.

Voetenbadje

Wil je babyzachte voetjes hebben? Zoek niet verder, want bier is jouw beste vriend. Het enige wat je hoeft te doen is de inhoud van drie flesjes in een emmer te doen en hier wat water en azijn aan toevoegen. Je hele voeten moeten onder water kunnen. De enzymen zouden ervoor zorgen dat jouw huid babyzacht aan gaat voelen.

Slakken

Heb je last van slakken in je tuin? Doe dan wat van het drankje in een bekertje en graaf een beetje in. Slakken vinden de geur en smaak zo lekker dat ze gelijk in het bekertje duiken. Ze kunnen er echter niet meer uitkomen.

Gooi je bier in het vervolg niet zomaar weg. Je kunt er nog genoeg mee doen!

Lees ook: Eindeloos gratis bier drinken een droom? Nee hoor, het kan met dit handige trucje!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Mancave | Beeld: pxhere