Binnenkijken bij Carice van Houten: actrice zet huis te koop voor 1,5 miljoen

Carice

Het huis van Carice staat te koop voor 1,5 miljoen

De carrière van Neêrlands beste exportproduct Carice van Houten is een groot succesverhaal. Grote rollen in films en series; het kan niet op voor de roodharige schone. Ook privé gaat het Carice voor de wind, samen met de Australische acteur Guy Pearce (50) kreeg ze in augustus 2016 zoontje Monte. 

Dat het ook financieel geen armoede is in huize Pearce-van Houten is te zien aan het superdeluxe appartement dat Carice en Guy te koop hebben gezet.

Van alle gemakken voorzien
Voor maar liefst 1,5 miljoen euro wordt de woning, die werkelijk van alle gemakken voorzien is, aangeboden op Funda. Zo wordt potentiële kopers of andere geïnteresseerden een blik gegund op haar enorme woonkamer, slaapkamer, moderne badkamer, ruime garderobekast, babykamer voor Monte, dakterras zonder veel privacy, intieme binnenplaats en de inpandige garage: in het centrum van de hoofdstad een zeldzame bijzonderheid.

Zelf kocht ze het huis in 2008 voor een prijs van 1,2 miljoen euro en liet er totaal voor 1,5 miljoen aan hypotheek vestigen. Drie ton kwam vanuit haar eigen bedrijf, aldus Bekende BurenZie hieronder de indrukwekkende foto’s, wat een prachthuis! Hier kunnen wij alleen van dromen…

Bekijk alle foto’s hier. 

Dit trucje bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Funda, Hollandse Hoogte