Man wil van vrouw scheiden nadat hij bizarre ontdekking op familiefoto doet

In eerste instantie lijkt het een onschuldige gezinsfoto…

Voor veel ouders zijn foto’s met hun kinderen daarop hen erg dierbaar. De Britse vader Ben was daar geen uitzondering op. Op een willekeurige dag zette hij zichzelf, zijn kinderen en vrouw op de kiek, maar toen hij de foto beter bekeek deed hij een bizarre ontdekking. Het hakte er bij Ben zo erg in, dat hij direct een scheiding aanvroeg.

Highschool sweethearts

Het verhaal van Ben en zijn vrouw Ashley begon erg zoet. De twee ontmoetten elkaar op de middelbare school en al vrij snel waren ze smoorverliefd op elkaar. Het stel werd op kleffe dagen zelfs ‘Bashley’ genoemd, een combinatie van de namen Ben en Ashley. De twee waren erg gelukkig, dus niemand verwachtte op dat moment dat het stel ooit uit elkaar zou gaan.

Ben en Ashley waren twee verliefde pubers en konden niet van elkaar afblijven. Tijdens hun laatste jaar in high school ontdekten ze dat Ashley zwanger was. Net na hun afstuderen, werd het stel ouders van een dochter die ze Jill noemden.

Een kind grootbrengen

Het kleine meisje werd liefdevol opgenomen, maar helemaal gepland was de zwangerschap niet. Ze waren nog jong, waren niet getrouwd en woonden niet samen. Geld om een huis te kopen hadden ze ook niet. Gelukkig werd de kleine Jill ook liefdevol door haar opa en oma opgenomen. Ben, Ashley en hun kindje konden bij Ashleys ouders blijven wonen en opa en oma konden een oogje in het zeil houden op hun kleinkind.

Ben en Ashley waren dankbaar voor de hulp van Ashleys ouders, maar wilden uiteindelijk liever in een eigen huis wonen. Ze begonnen te sparen en op den duur kon het jonge gezin een huis huren dat niet al te ver van Ashleys ouderlijk huis vandaan was.

Huwelijk

Op dat moment was het stel 19 jaar oud en hun relatie ging voor de wind. Het ging allemaal zelfs zo goed dat Ben op één knie ging om zijn lief ten huwelijk te vragen. Ashley zei volmondig ja en niet veel later, op de verjaardag van de bruid nota bene, gaven de twee elkaar het jawoord. Maar dat de liefde niet voor eeuwig was, dat zou later blijken.

Benieuwd wat er gebeurde tussen Ashley en Ben? Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/3