OMG: je gelooft nooit wat de Blokker in de schappen heeft liggen

Blokker

Heb jij je kans gemist bij de Lidl?

Het warme weer komt er weer aan en voor je het weet zit je lekker in de tuin met een glas rosé. Wat er dan alleen nog ontbreekt is een lekkere jacuzzi waar je in kunt duiken als je zin hebt in een beetje verkoeling. Nu is een zwembad of jacuzzi een beetje duur, maar gelukkig biedt de Blokker een perfecte oplossing. 

Gelukkig zijn daar de opblaasbare jacuzzi’s. Wat een uitvinding!

De boot gemist?

De opblaasbare jacuzzi kwam al voorbij bij de Lidl, maar helaas was deze binnen een mum van tijd uitverkocht. Baal jij er nu ook zo van dat je de boot hebt gemist? Dan kun je nu ook bij de Blokker terecht. De keten heeft namelijk maar liefst vier verschillende soorten jacuzzi’s op de markt gebracht. En gelukkig zijn deze allemaal gewoon nog verkrijgbaar.

jacuzzi

De keuze is reuze

Je kunt de jacuzzi’s krijgen in verschillende kleuren en verschillen vormen; zo zijn er beige, zwarte, ronde en vierkante varianten. Ze worden ook verkocht in verschillende prijsklassen: voor 299 euro heb je een simpele jacuzzi en voor 555 euro heb je zelfs een speciale spa-jacuzzi. Je mag er wel veel ruimte voor reserveren: het zijn baden waar je met zijn vieren in kunt bubbelen. Denk je nou ‘goh, dat is lastig mee te nemen op de fiets’; de Blokker bezorgt de baden gewoon bij je thuis.

Lees ook: Het lenteweer komt eraan: volgend weekend kans op maar liefst 20 graden!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill