Brrr, het wordt kouder! Met dit slimme trucje maak je zelf een verwarming voor een paar cent

verwarming

Met een paar goedkope onderdelen maak je zelf een verwarming!

Hij is weer voorbij, die mooie zomer… De verwarming kan weer aan en hierdoor draait de cv-ketel natuurlijk overuren. Nu hebben we bijna allemaal een centrale verwarming in huis waardoor de temperatuur binnen makkelijk te reguleren is, wel zo fijn. Maar die stookkosten kunnen zo behoorlijk oplopen en wij zouden Tips en Weetjes niet zijn als we niet meteen op zoek zouden gaan naar een goedkopere manier!

En die hebben we natuurlijk gevonden, wist je dat je met deze simpele truc super veel energie kan besparen op je verwarming?

Doe het zelf!
Wat je hiervoor nodig hebt? Niets wat je niet al in huis hebt liggen! Twee potten van klei, waxinelichtjes en een metalen bak. Hiervan kun je eenvoudig en snel je eigen doe-het-zelf-kachel maken. Zet vier waxinelichtjes in de metalen bak, steek ze aan en zet vervolgens de kleine pot er bovenop. Dek het gat van de pot af met een metalen hoesje van een van de waxinelichtjes. Doe vervolgens de grote pot er overheen en heb even een paar minuten geduld. Op die manier heb je al voor minder dan 15 eurocent per dag een doe-het-zelf-verwarming die een complete kamer kan verwarmen!

Bekijk de instructievideo hieronder en ontdek hoe je zelf zo’n verwarming maakt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron & Beeld: Youtube

Array