Met bubbeltjesplastic zorg je dat het bij jou altijd lekker warm is

bubbeltjesplastic

Bubbeltjesplastic is een wondermiddel

Zodra de winter weer is begonnen vinden wij het lastig om ’s ochtends uit bed te stappen. Het is dan nog donker en vooral nog zo vreselijk koud in huis. De gang naar de douche of het koffiezetapparaat is dan een ware kwelling en het duurt altijd wel even voordat de verwarming een beetje op gang komt. Vooral de raampjes in de badkamer en het toilet kunnen ervoor zorgen dat het ’s ochtends aanvoelt als Antarctica. 

Dan maar met een extra badjas richting douche rennen?

Koud in huis

Het raampje in de badkamer kan zorgen voor ontzettend veel kou in huis, net als dat geniepige raam in het toilet. Zeker enkel glas zorgt voor ijzige taferelen, maar ook met dubbel glas blijft het een bron van bibberen. Wist je dat je de ramen met een simpele truc kan isoleren, zonder dat je honderden euro’s kwijt bent? Sterker nog, je hebt de oplossing zeer waarschijnlijk al in huis liggen!

Bubbeltjesplastic

Alles wat je hiervoor nodig hebt is bubbeltjesplastic en een beetje water. Knip een stuk bubbeltjesplastic af ter grootte van het stuk dat je wil isoleren, bijvoorbeeld het badkamerraampje. Spuit met een plantenspuit wat water op de bubbeltjeskant van het plastic en op het raam. Druk nu het bubbeltjesplastic met de vochtige kant op het raam en je isolatie is klaar. Binnen een paar seconden zit het plastic vast en het blijft – als het goed is – de hele winter zitten. In de lente trek je het er net zo snel weer af. Ideaal toch? Geen hoge kosten, klaar in een paar seconden en het allermooiste: je merkt het meteen in de ochtend! Zo stap je een stuk vrolijker uit bed en wordt die martelgang ’s ochtends een stuk draaglijker.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld videostill Youtube