Dasty is hét wondermiddel van de Wibra. Het kost slechts 2 euro en DIT kun je ermee

Olievlekken op de oprit verwijderen 

Heb jij je auto zelf een kleine beurt gegeven op de oprit en is er olie achtergebleven? Met een beetje Dasty is het zo schoon. Haal zo veel mogelijk olie weg met keukenpapier en spray daarna de vlek in met Dasty. Laat even intrekken en spoel het daarna goed na met een emmer water.

Raamkozijnen reinigen

Een beetje van het gifgele schoonmaakmiddel van de Wibra laat je kozijnen weer stralen. Omdat het erg sterk is kun je het het beste een beetje verdunnen met water, zo ontvet je de kozijnen zonder ze volledig te strippen.

Deuren ontvetten

Deur niet meer mooi schoon? Spray het wondermiddel op de deur en neem het daarna af. Weer zo goed als nieuw! Pas wel op met geverfde deuren, dan kun je het beter een beetje verdunnen met water.

Badkamer schoonmaken

Je hoeft geen dure schoonmaakspullen aan te schaffen om de badkamer spik en span te maken. Het Wibraschoonmaakmiddel kan dit klusje prima aan. Het haalt kalkaanslag en zeepresten zo weg. Spray de tegels, het chroomwerk en douchedeuren in met Dasty, laat het intrekken en veeg het goed na met een sponsje of doekje met water. 


Pagina 2/2

Bron: Huisvlijt. Beeld: Videostill YouTube Wibra Supermarkt