Deze sterrenbeelden hebben niets met de winter

winter

Véél te koud

Wintersport, temperaturen onder nul en het liefst een dikke laag sneeuw: de één is dol op de winter, terwijl anderen niet kunnen wachten tot de lente weer begint. Deze drie sterrenbeelden houden het liefste een lange winterslaap…

Steenbok

Hoewel Steenbokken midden in de winter zijn geboren, wil dit sterrenbeeld niets weten van het koude seizoen. Steenbok blijft het liefste de hele dag binnen, om onder een dekentje te genieten van een kop warme chocolademelk. Ondertussen droomt dit sterrenbeeld al stiekem van een strandvakantie in een ver, zonnig oord.

Leeuw

Leeuw is een energiek sterrenbeeld… in de zomer. De koude dagen zorgen ervoor dat er van de energie en levenslust van dit sterrenbeeld nog maar weinig overblijft. Leeuw houdt het liefst een lange winterslaap en telt de dagen af naar de zomer, het seizoen waarin het sterrenbeeld is geboren. Deze winter is het even flink doorbijten, maar Leeuw weet dat ze in de zomer weer helemaal zichzelf kan zijn.

Kreeft

Kreeft heeft vooral last van alle lichamelijke kwaaltjes die de winter met zich meebrengt. De huid wordt met de dag droger, het statische haar wil niet meewerken en vingers en tenen worden maar niet warm. Bovendien heeft Kreeft dit seizoen vrij snel een verkoudheid te pakken, waar je ook niet blij van wordt. Dit sterrenbeeld hoopt dat de winter zo snel mogelijk voorbij is!

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen niet met elkaar overweg

Bron: libelle.nl| Beeld: Unsplash, Alex Padurariu