Dit wil je hebben: action verkoopt opblaasbaar bubbelbad

action

Ren naar de action!

De lente staat weer voor de deur met lange zonnige avonden en zomerse temperaturen. Een heerlijk vooruitzicht én een perfect moment om alvast naar de Action te rennen. Want wat maakt die lente-avond nou nog mooier? Juist, een opblaasbaar bubbelbad in je tuin!

Bubbelbad

Wat is er nou lekkerder dan heerlijk bubbelen in de achtertuin tijdens de warme zomermaanden? En nee, dan bedoelen we natuurlijk niet bubbelen als in: champagne bubbels, maar bubbelen in het opblaasbare bubbelbad van de Action. Nóg lekkerder: het bubbelbad verwarmt tot wel 40 graden, dus ook in de zomeravonden als het wat afkoelt kun jij nog lekker genieten van de bubbels.

Online bestellen

Het opblaasbare bubbelbad is bijna hetzelfde als een jacuzzi. Het enige verschil is natuurlijk dat je het Action-exemplaar opblaast. Oh wacht, er is natuurlijk nóg een verschil: de prijs! Voor een jacuzzi betaal je al snel honderden tot duizenden euro’s. Voor het opblaasbare bubbelbad van de Action betaal je een stuk minder. Voor €299,00 scoor jij ‘m al. Maar let wel: je kunt hem alleen online kopen.

Privé-spa

Met dit heerlijke bubbelbad kun jij het wellnessgevoel dus lekker naar je eigen achtertuin brengen. En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet? Het bad heb je binnen een mum van tijd opgezet en gevuld, zodat jij binnen no-time lekker kunt relaxen. We love it! Enne, er is ruimte genoeg! Samen met nog 1 á 2 anderen kun jij tegelijkertijd genieten van de rustgevende bubbels van je eigen privé-spa. Time for some bubbels and fun!

Lees ook: Deze serviesset van de Action gaat viraal op TikTok

Bron: Grazia | Beeld: Pexels