Drogisterij Kruidvat roept DIT product terug: kan ernstige brandwonden en kortsluiting veroorzaken!

Kruidvat

Kruidvat roept product terug, mogelijk brandwondengevaar!

Kruidvat roept flessen met ontkalkingsmiddelen voor waterkokers en koffiezetapparaten terug. Het gaat om het middel Kruidvat Formula Expert ontkalker en Kruidvat ontkalker.

Het risico bestaat dat bij gebruik in een waterkoker of koffiezetapparaat de vloeistof gaat schuimen en overkookt. Dat kan ernstige brandwonden veroorzaken en kortsluiting in de apparatuur. Mensen kunnen de flessen van 250 ml terugbrengen naar de winkel en krijgen dan hun geld terug.In de webshop van Kruidvat is de ontkalker inmiddels niet meer te verkrijgen.

De producten werden voor € 1.49 euro aangeboden in flessen van 250 ml. Op de achterzijde staat de EAN-code 8717333404291 vermeld. Als je in het bezit bent van deze Kruidvat ontkalk-producten, stop dan METEEN met het gebruik! Breng het product terug naar de winkel waar de kosten volledig worden vergoed. DEEL dit bericht met je vrienden en help mee waarschuwen!  Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servicelijn van Kruidvat: telefoonnummer 0800 – 1211 of via www.kruidvat.nl/ontkalker.

kruidvat

Bron: AD | NVWA | Kruidvat