Een foto van een blije geadopteerde hond was al het bewijs dat de politie nodig had

De adoptie had onverwachte gevolgen 

Dan Tillery en zijn vriendin konden hun geluk niet op toen ze hun droomhond hadden geadopteerd. De twee wilden al heel lang een hond en nu ze een eigen huis hadden, was het eindelijk zover. Het stel had nooit kunnen voorzien wat er allemaal nog weg kwam achter deze adoptie…

De redding   

Een tweejarige zwerfhond werd gevonden in de straten van Detroit in Michigan. De hond werd van de straat geplukt door Detroit Animal Control. Vervolgens werd de viervoeter opgevangen door Detroit Dog Rescue. Doordat de bus van de opvang vol was, kon de hond eigenlijk niet meer mee. Dat kon Kristina Rinaldi, uitvoerend directeur van Detroit Dog Rescue, niet over haar hart verkrijgen. Na het zien van de droevige blik van de hond, besloot ze de hond in haar eigen auto te zetten. 

Sir Wiggleton 

De opvang had nooit verwacht dat zo’n droevige hond nog zoveel impact zou hebben. De hond kreeg al snel de naam Sir Wiggleton. Dit omdat ze eigenaardige eigenschappen ontdekten. De hond was binnen mum van tijd uitgegroeid van droevige naar extreem blije hond. Sir Wiggleton liet zijn blijdschap vooral zien door heel hard met z’n lichaam heen en weer te schudden. Volgens de opvang leek het een beetje op een gekke dans. 

Adoptieproces

Zoals gebruikelijk kreeg Sir Wiggleton een medische behandeling en socialisatie met andere honden. Daarnaast werden er foto’s van de viervoeter op social media geplaatst. Dit was het startsein van het adoptieproces voor Sir Wiggleton. Toch duurde dit proces langer dan gehoopt. Na maanden had nog steeds niemand een bezoek gepland om de arme pup te adopteren. 

Dan Tillery

Muzikant Dan Tillery en zijn vriendin ging het daarentegen voor de wind. Het was ze eindelijk gelukt om een nieuw huis te kopen. Hierdoor kon Dan eindelijk zijn droom waarmaken; een hond kopen. Na lang zoeken kwamen ze Sir Wiggleton tegen via social media. Dit was voor de twee dé perfecte match. Dan maakte dan ook direct een afspraak bij de opvang voor een bezoek. 

Benieuwd hoe dit verder verliep? Lees dan verder op de volgende pagina.

Pagina 1/4