Shocking: familie ontdekt 25.000 bijen onder eigen trampoline

De familie durfde het huis niet meer te verlaten

Wespen, bijen of muggen: we houden er niet van. Wanneer bij jou de paniek al bij een enkele wesp op het terras toeslaat, dan jaagt het verhaal van een familie uit South Yorkshire je de stuipen op het lijf. Deze familie ontdekte een zwerm van 25.000 (!) bijen onder de trampoline in de tuin. Geloof ons: de beelden zijn shocking. 

Zwarte zwerm bijen

Een keihard gezoem en een zwarte zwerm boven het huis. Dit waren de signalen waardoor de familie van Matthew Grice ontdekte dat er een gigantische bijenzwerm in de tuin belandde. De bijen waren op zoek naar een nieuwe bijenkorf en besloten onder de trampoline van de familie huisvesting te zoeken. Tot grote frustratie van de familie Grice. Zij durfden voor 24 uur lang het huis niet te verlaten.

Oorverdovend lawaai

De zwerm van 25.000 bijen maakte een oorverdovend lawaai. Volgens Matthew kon je het gezoem binnen al extreem goed horen. In de YouTube-video legt Grice het verhaal uit. “Ik was doodsbang. Sommige vlogen rond, maar er zat gewoon een enorme bal bijen in de trampoline.” De familie zocht online naar een imker en moest vervolgens 24 uur wachten tot de bijenzwerm verwijderd kon worden. “Het was heel mooi weer, mijn dochter wilde spelen, maar we moesten haar en de honden binnenhouden.”

Benieuwd naar de gigantische bijenzwerm? Je ziet de beelden in onderstaande video. 

Ook interessant: Dit zijn de 10 leukste koopjes van de Action

Bron: Metro | Beeld: Pxhere