Familie kocht een hond, maar de dierenarts belde direct de politie toen hij het dier zag

Waarom belde de dierenarts de politie?

Sue Yun komt uit China en woont in Yunnan. Sue en haar familie overwogen al een tijdje een hond te nemen. Op een dag ging ze met haar familie naar de dierenwinkel om er eentje uit te zoeken. Sues oog viel op een schattige, pluizige puppy en ze wist het zeker: deze wilde ze. 

Nieuw lid van de familie

Het was liefde op het eerste gezicht, toen Sue en haar familie de puppy zagen. Ze hoefden dan ook niet lang te twijfelen: deze ging mee naar huis. Voordat de familie de dierenwinkel verliet, vroegen ze de winkelmedewerker nog wat voor ras de puppy was. Die reageerde overtuigd dat het een Tibetaanse Mastiff was. Sue was door het dolle heen, dat worden namelijk prachtige grote, pluizige honden. Ze noemde hem Little Cute Blackie.

Gek gedrag

Eenmaal thuis merkte Sue dat de puppy zich merkwaardig gedroeg, anders dan andere honden. Zo had de hond een enorme eetlust. De puppy at maar liefst twee emmers pasta en een kartonnen doos vol fruit per dag. Daarnaast blafte de schattige hond op een vreemde manier. Het klonk niet als een normale ‘woef’, maar het had meer weg van een schreeuw. De winkelmedewerker had al gezegd dat de Tibetaanse Mastiff een speciaal ras was, dus Sue en haar gezin probeerden zich niet te veel zorgen te maken. Little Cute Blackie had het overduidelijk naar zijn zin bij Sue en haar familie en zij verzorgden hem met veel liefde.

Benieuwd waarom Sue toch de dierenarts inschakelt? Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2