Deze woning op Funda heeft wel een heel bijzondere inrichting


De inrichting van dit huis op Funda is wel heel speciaal

Een huis dat tegelijkertijd dicht bij de stad is, maar wel een prachtig, landelijk uitzicht heeft is voor veel mensen een droom. Daarom staat dit huis in Rotterdam te koop op Funda, met uitzicht op weilanden en De Rotte. Daarnaast zit er een ruime steiger bij en kun je heerlijk aan het water zitten en zelfs een bootje aanleggen. Ideaal! Maar, je moet er wel een zeer specifieke smaak voor hebben, want de inrichting is nogal ongebruikelijk. 

Wat vind jij van de inrichting?

Huis

Het huis, een twee-onder-één-kapwoning, staat aan De Rotte met een vrij uitzicht op weilanden en het water. Van buiten is het huis netjes wit geschilderd met groene zonnewering en een groen hekje. Het huis wordt duidelijk goed verzorgd en heeft ook een goede locatie, dus wij kunnen ons voorstellen dat veel mensen interesse hebben. Er is alleen één valkuil: je moet wel precies dezelfde smaak hebben als de vorige bewoners.

Inrichting

De inrichting van dit huis is namelijk alles behalve standaard. In de woonkamer zien we een groen, pluchen tapijt met matchende meubels. De gang, overloop, slaapkamer en badkamer zijn geheel zwart geverfd. En aan de kinderkamers is ook duidelijk te zien wat voor geslacht er woont: roze voor een meisje en blauw voor een jongetje.

Studeerkamer

Ook heeft het huis een studeerkamer die we eerder in films zien, want hij had recht uit het Britse parlement kunnen komen met de klassieke Engelse meubels en Engelse vlaggen. Nu zullen de oude bewoners vast hun meubilair, van barokke onderdelen tot klassiek Engels, meenemen naar hun nieuwe onderkomen, de kleuren op de muur en vloer blijven natuurlijk wel zitten.

Op de volgende pagina staan de foto’s!