Even loeren: op Funda vind je deze prachtige omgebouwde kerk

kerk

Zie jij jezelf wel in deze omgebouwde kerk wonen?

Er bestaan rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen en… omgebouwde kerken. Op Funda verscheen onlangs dit pareltje in Tilburg. De kerk is omgebouwd tot een woonhuis en na het zien van de foto’s zou je spontaan willen verhuizen.

De woning werd de afgelopen tijd ontzettend vaak bekeken.

Kerk in Tilburg

Vind je altijd maar dat je zo weinig plek hebt in huis? Dan biedt deze omgebouwde kerk aan de rand van het centrum van Tilburg soelaas. Met een woonoppervlakte van 445 m² heb je genoeg plek voor al je spullen. Bovendien heb je ook nog eens genoeg plek om heel wat mensen te huizen tijdens leuke feestjes. Funda liet op haar Facebookpagina weten dat deze woning de afgelopen tijd het meest werd bekeken op de site en wij snappen wel waarom.

Het huis

De oude kerk is prachtig van binnen en heeft adembenemende glas-in-lood ramen als ware eye catchers. De woning is uitgerust met 2 badkamers, 4 toiletten, gerenoveerde badkamers en slaapkamers. Ook bevindt de kerk zich in een steenworp afstand van het centrum van Tilburg. Zie jij jezelf wel in deze woning wonen? Zorg dan maar dat je een klein miljoen op je spaarrekening hebt. Voor een luttele 940.000 euro is het optrekje voor jou.

Nieuwsgierig geworden naar de woning? Bekijk hieronder dan enkele foto’s.

Meer foto’s zien? Ga dan naar de website van Funda.

Lees ook: Compleet uitgebrande woning staat op Funda gewoon te koop

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Funda | Beeld: Funda