Man graaft gat in achtertuin en stuit op bijzondere ontdekking

achtertuin gat ontdekking
Wat de man aantrof in zijn achtertuin had hij zeker niet verwacht!

Na aankoop van een nieuwe woningen stuitten sommige mensen nog weleens op verborgen schatten. Zo overkwam dit ook de Amerikaanse John Sims uit Tuscon, Arizona. Nadat hij de blauwdrukken van zijn pas gekochte woning in 2015 bestudeerde, kwam hij tot een bijzondere ontdekking. Een ‘extra kamer’ in de achtertuin was te zien op de blauwdrukken. Wat hij uiteindelijk aantrof was zeker bijzonder te noemen!

Wat hij op het punt stond te ontdekken, was veel meer dan waar John Sims ooit op had gerekend.

Cryptische boodschap

John Sims kocht een nieuw huis voor zichzelf in Tucson, Arizona. De vorige eigenaar was een vriend van hem, dus hij wist dat hij een goede koop had gedaan. Toen zijn vriend echter het bezit overhandigde, kreeg John een vreemde boodschap over het huis te horen. Er was een mysterie rondom het pand, iets dat nog ontdekt moest worden. John besefte niet dat de cryptische boodschap van zijn vriend het begin zou zijn van een reeks gebeurtenissen waar de hele staat van Arizona nog lang over na praatte.

Blauwdrukken

Op de blauwdrukken was een duidelijke, ronde ruimte te zien in zijn achtertuin. John begon met graven, maar had geen idee wat hij precies aan het opgraven was. Al snel stuitte hij met zijn schep op een metalen voorwerp. Toen hij het voorwerp volledig had uitgegraven, bleek het om een ronde, metalen deur te gaan. Na wat onderzoek bleek het te gaan om een schuilkelder. Met wat hulp van vrienden lukte het John om de metalen deur te openen. Een roestige, oude wenteltrap kwam te voorschijn en voorzichtig liep John de oude trap af naar beneden. Eenmaal daar kwam hij in een grote, koepelvormige ruimte. De kelder bleek in een verrassend goede staat te zijn. Ook vond John wat voorraadspullen, zoals noodwater en voedsel. Omdat de kelder sinds de jaren 60 niet geopend was, bleken deze voorraadspullen over datum te zijn.

Bekijk op de volgende pagina wat John allemaal in petto had voor deze schuilkelder én de video met foto’s van zijn bijzondere vondst!

Pagina 1/2