Geen zin om bij je ouders langs te gaan, de kat te voeren of je schoenen te poetsen? Carlijn neemt alle rotklusjes zó van je over!

Carlijn zorgt ervoor dat iedereen een eigen butler heeft!

We kennen het allemaal wel, je moet van alles doen en je hebt helemaal nergens zin in. Naar de supermarkt, in de rij staan bij het gemeentehuis, een pakketje ophalen: allemaal klusjes waar je veel te veel tijd voor kwijt bent.

Dat is vanaf nu geen probleem meer, want Carlijn neemt alle rotklusjes van jou over! Carlijn Oosthoek werkt simpel gezegd de to-do lijstjes van andere mensen over die er geen zin in en geen tijd voor hebben. Neemt het bedrijf álle opdrachten aan? Ja, niks is ze te gek en ze hebben ook nog niks hoeven weigeren. Zo stond Carlijn laatst uren schroefjes te sorteren, ze voert katten, poetst schoenen en vraagt offertes aan. De ‘Do Company’ doet vooral klusjes waar mensen tegen op zien. Dit kost wel wat, de diensten van het bedrijf kosten je een flinke 8,50 per kwartier! Er zijn zelfs klanten die Carlijn bij hun eigen ouders langs laten gaan, want daar hebben ze het te druk voor. Het bedrijf loopt goed, Carlijn kan er nu van leven. Want iedereen heeft nog wel ergens een onvoltooid to-do lijstje liggen, toch? Zou jij gebruik maken van Carlijn en haar diensten? Laat het ons weten!