Geloof jij in geesten? Op DEZE manier zou je erachter kunnen komen het spookt bij jou thuis… Wie durft?

 

geesten

Met deze truc kan jij erachter komen of je geesten in huis hebt….

Een goed spookverhaal, daar hoef je ons niet voor wakker te maken. Want wij blijven er doorgaans de hele nacht rechtop van in bed zitten, alert op elk geluidje. De meeste mensen hebben wel het gevoel dat er ‘iets’ bovennatuurlijks bestaat, maar kunnen zich er maar moeilijk een voorstelling van maken.

Niet zo gek natuurlijk, want er zijn maar weinigen die echt een ‘geest’ hebben waargenomen. En of het allemaal waar is, dat is nog maar de vraag natuurlijk. Een geest is een vermeend verschijnsel dat in het volksgeloof meestal in verband wordt gebracht met de ziel van een overleden persoon die na de dood geen rust kan vinden. Het geloof is gebaseerd op de eeuwenoude gedachte dat de menselijke geest kan worden gescheiden van het aardse lichaam en kan voortbestaan na de dood van een persoon. De plaats waar de geest van de overledene rondspookt is vaak een plek die associaties met een (doorgaans tragisch) verleden heeft, zoals een gewelddadige dood of een verloren liefde. Dit brengt volgens sommigen een negatieve energie voort en deze energie is onbewust merkbaar voor de bewoners van een huis. Er kan bijvoorbeeld mogelijk ruzie of conflict ontstaan als er een negatieve energie in het huis hangt. Er bestaat een eeuwenoud ’trucje’ waarmee je de negatieve energie zou kunnen vinden en zelfs zou kunnen verwijderen! Durf jij het aan….?

De truc
Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een glazen glas zonder barstjes of print erop, zeezout en witte azijn of biologische appelcider azijn. Gooi 1/3 van het glas vol met het zout en 1/3 met azijn en vul de rest aan met zuiver water. Plaats het glas op een plek waar jij denkt dat de energie het meest negatief is en wacht 24 uur…

Als je 24 uur hebt gewacht en het glas ziet er nog precies hetzelfde uit is er geen negatieve energie te vinden in je huis, Als de inhoud vergast is, vlekken heeft of groen is is duidt dat op de aanwezigheid van negatieve energie. Gooi het glas dan meteen leeg in de wc en herhaal dit net zo vaak tot de positieve energie terug is en het glas weer zuiver. Wij gaan het vanavond maar eens proberen, en jij?

Bron: gostica.com | Beeld: Unsplash