Gets, mieren in huis! Met DIT natuurlijke middel uit je keukenkastje zie je ze nooit meer terug!

 

Met deze natuurlijke en goedkope tip zijn mieren in huis verleden tijd!

De zomer komt er zo langzamerhand weer aan en dat betekent lekker weer en veel buiten in de tuin zijn. Maar zomer betekent naast veel plezier ook altijd weer een golf aan ongedierte en daar worden wij altijd wat minder vrolijk van. Wij hebben vooral een gruwelijke hekel aan mieren.

Er bestaat weinig vervelenders dan ‘s ochtends je keuken binnenlopen voor een lekker kopje koffie of thee en er dan achter moeten komen dat er een stoet mieren of ander ongedierte door je huis marcheert. Hoewel het maar kleine beestjes zijn is het toch erg onhygiënisch en zitten ze binnen no-time overal. Natuurlijk kan je gebruik maken van allerlei bestrijdingsmiddelen, maar van al die chemicaliën in je keuken wordt je ook niet heel blij. Zeker niet als je ook nog eens huisdieren hebt die overal rondsnuffelen! Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig, met natuurlijke middeltjes die je gewoon in je keuken hebt staan kom je al een heel eind.

Wat sowieso een goed idee is: de prullenbak ruiken ze vaak als eerste. Het helpt om regelmatig wat baksoda in de prullenbak te doen, maar dit moet je wel onthouden. Als je een oplossing wilt hebben die je na één keer kunt ‘vergeten’ is het gebruiken van een wattenbolletje de oplossing voor jou. Dip een wattenbolletje in een etherische olie en deponeer deze vervolgens op de bodem van de prullenbak voordat je er een afvalzak in doet.

Lopen de mieren al in huis dan hebben we op de volgende pagina wat goede tips staan!


Pagina 1/2