Dit is de goedkoopste koopwoning van Nederland

goedkoopste koopwoning

En je krijgt er ook nog twee gratis bewoners bij

De huizenmarkt ligt al enige tijd, met name in het westen van ons land, behoorlijk op de kop. Het aanbod is beperkt en de huizen die te koop worden gezet zijn soms binnen een paar minuten verkocht. Daarbij komt dat de huizen ook nog eens met soms duizenden euro’s worden overboden. Ben je op zoek naar een betaalbaar huis? Dan is deze goedkoopste koopwoning van Nederland misschien wel iets voor jou.

Niet in het peperdure Amsterdam, maar in de bescheiden Zeeuwse gemeente Hulst moet je zijn.

Goedkoopste koopwoning

De goedkoopste koopwoning van Nederland staat in een klein dorpje in de Zeeuwse gemeente Hulst. Het kleine dorpje kent slechts 400 inwoners. Een woordvoerder van Funda bevestigt dat op er dit moment geen goedkopere koopwoning is dan deze ‘knusse dijkwoning’. Voor slechts 60.000 euro is de woning van jou. Maar er zit wel een voorwaarde aan verbonden, want ‘de woning dient wel aangepast te worden naar de maatstaven van deze tijd’.

goedkoopste koopwoning

Twee extra bewoners

Inmiddels staat de dijkwoning al zo’n acht maanden te koop. Maar wanneer je denkt dat het nodige onderhoud de grootste complicerende factor is, heb je het mis. Want wie de gelukkige eigenaar van deze woning wordt, krijgt er twee huidige bewoners bij. Van de huidige eigenaar heeft dit echtpaar het zogenoemde ‘gebruiksrecht’ gekregen. Zolang ze willen of tot hun overlijden mag het echtpaar blijven wonen in dit huis. Het is onduidelijk of de eventuele koper wel iets kan bouwen op de omliggende grond. Daarnaast is er geen indicatie aangegeven wanneer de koper in het huis kan gaan wonen. De verkopende makelaar kon of wilde dit niet toelichten.

goedkoopste koopwoning

goedkoopste koopwoning

goedkoopste koopwoning

goedkoopste koopwoning

Bekijk de woning met meerdere foto’s op Funda.

Lees ook: Dit huis staat voor meer dan 3 miljoen euro op Funda, maar even opruimen voor de foto zat er niet in

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Funda