Doodgewone Haarlemse woning blijkt een ‘unieke’ inrichting te hebben

Een wel hele aparte vondst op Funda

Het is een favoriete bezigheid van velen: urenlang door het nieuwe aanbod op Funda scrollen. We nemen graag een kijkje in iemands woning. Soms kom je parels van woningen tegen. En soms, heel soms, springt er toch een woning uit die wel heel bijzonder is. Zo ook deze woning in Haarlem die van buiten doodnormaal lijkt, maar van binnen wel een heel bijzondere inrichting heeft.

Benedenwoning blijkt bijzonder kunstwerk

Op Funda komen we deze doodnormale woning tegen. Van de buitenkant lijkt er niets met deze Haarlemse benedenwoning. Tot we een kijkje binnen nemen. Kunstenares en illustrator Willemijn de Lint heeft van haar interieur een bijzonder kunstwerk weten te maken. Na drie jaar de woning compleet naar eigen smaak te hebben ingericht is ze nu genoodzaakt om de woning te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuwe locatie waar ze haar werk voort kan zetten.

Unieke inrichting

In de onderstaande video die op onlangs op Instagram geplaatst is zien we een simpele woning in Haarlem. Wanneer we worden meegenomen naar binnen slaat dit rustgevende uiterlijk compleet om. Met veel felle, knallende kleuren lijkt het net of we een stripboek binnen wandelen. Maar het houd niet op bij unieke muurbeschilderingen. Ook is de woning voorzien van allerlei bijzondere installaties, waaronder een grote ronde jacuzzi midden in de slaapkamer. “Een zuurstok annex pretpark annex erotische verrassingspakket”, zo noem Willemijn de Lint haar woning zelf.

View this post on Instagram

Vandaag, 1 juni, de dag dat de horeca weer een beetje open mag, moet mijn – ook in coronatijd prima lopende – lieve mooie prachtige bedrijfje dicht van de gemeente. Omdat ik niet de juiste vergunning heb. Ik heb een hekel aan verbouwereerde mensen. Ik ga dus ook niet lopen zeiken of vechten. Ik doe één keer hoofdschuddend, vandaag: Tjongejongejongejonge. Zo. Dat is klaar. Ik ben een máker. Een visionair! Ik heb zó’n goed plan! Ik ga een nieuwe bouwen. Een nog veel mooiere! Op een plek waar het wél mag. Die plek heb ik al. Geef me een jaartje. Dank jullie wel alle superleuke gave lieve bijzondere mensen die ik heb leren kennen, die me in vertrouwen hebben genomen en die mijn gast zijn geweest. Love you! De Suite is te koop. Als je het plaatsje overdekt en daar een sauna in bouwt en je haalt het bed weg mag het vast wel, want dan is het wellness. Of je kan er natuurlijk gewoon wonen.

A post shared by SinSuite (@sinsuite) on

Funda advertentie

Bekijk hier alle foto’s van de bijzondere woning in Haarlem. Op Funda zijn sommige delen in de foto gekuist met zwarte balken, omdat deze mogelijk als aanstootgevend gezien kunnen worden. De benedenwoning van in totaal 44 vierkante meter staat momenteel te koop voor 300.000 euro. We zijn benieuwd hoe lang deze woning op de markt zal blijven!

Lees ook: Architect transformeert kasteelruïne tot schitterend woonhuis

Bron: SinSuite Instagram, Funda, LINDA, RTL Nieuws | Beeld: Google Maps