Handig! Met deze tip lig jij nooit meer op een plat kussen

kussen

Niets irritanters dan een plat kussen!

De irritatie van elke slaper is toch wel dat kussen dat binnen een nanoseconde zo plat als een dubbeltje is. Een kwartier voordat je gaat slapen begin je al met het opschudden ervan maar hoe vaak je ook schudt, hij is zo weer plat. Op een gegeven moment is ‘ie zelfs zo plat dat je net zo goed zonder kussen kan slapen! 

Als je net een nieuw kussen hebt is het alsof je op wolken ligt, lekker bol en fluffy en zo wordt je nek goed ondersteund.

Tennisballen
Maar na een paar weken lig je al op een veredelde pannenkoek en besteedt je driekwart van je wakkere leven aan het vergeefs opschudden van je kussen. Dan maar weer een nieuwe kopen? Stop, dat is helemaal niet nodig. Wedden dat ‘ie met deze handige tip weer net zo bol en comfortabel is als toen je ‘m net hebt gekocht? Je kussen wordt vaak plat doordat er vocht inzit. En wat droogt er beter dan… De droger? Stop het kussen op de laatste stand in de droger en doe er twee tennisballen in sokken bij. Na een kwartiertje haal je het kussen eruit en je zal zien: niks plats meer aan. Slaap lekker vannacht!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash