Hebben: Action verkoopt een elektrische fiets voor een prikkie!

elektrische fiets

Zwetend op de fiets zitten is vanaf nu verleden tijd

Ben jij op zoek naar een betaalbare manier om je dagelijkse ritjes naar werk of school sneller of milieuvriendelijker te maken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Action verkoopt nu namelijk een elektrische fiets voor een verrassend lage prijs. Wij vertellen je meer over deze perfecte deal. 

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en dat is niet zonder reden. Ze combineren namelijk het beste van twee werelden: de vrijheid van traditioneel fietsen met een beetje extra hulp van moderne technologie. Of je nu een lange woon-werkverkeer hebt, boodschappen moet doen, of gewoon van een ontspannen ritje door de natuur wilt genieten, een elektrische fiets maakt het allemaal een stuk makkelijker en leuker.

Daarnaast zijn elektrische fietsen een milieuvriendelijk alternatief voor auto’s, vooral voor korte ritten in de stad. Ze stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit en verbruiken veel minder energie.

Action aanbieding

Ben jij van plan een elektrische fiets aan te schaffen, maar zie je op tegen de hoge kosten? Dan heeft Action wellicht een leuke aanbieding voor jou! De low-budget winkelketen verkoopt namelijk een e-bike van het merk CARRATT en je hebt ‘m al in je bezit voor slechts €799,-.

e-bike Action

Beeld: Action

Met een krachtige 250 watt achtermotor kun je snelheden tot 25 km/uur bereiken, en de fiets heeft een actieradius van 80 tot 120 km. Daarnaast is-ie ook nog eens super praktisch. Met zes versnellingen en drie niveaus van trapondersteuning, aanpasbaar via het LED-display, biedt de fiets eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Voor momenten dat je moet lopen met de fiets aan de hand, gebruik je gewoon de Walk Assist-functie, zo hoef je geen enkele moeite te doen om ‘m vooruit te duwen. Voor slechts €799 heb je de CARRATT elektrische fiets, compleet met 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de accu. Wij weten het wel!

 

Lees ook: Kijkers in shock door Netflix-documentaire ‘The Man with 1000 Kids’

Bron: Action | Beeld: Pexels