Hebben: Lidl verkoopt keukenapparatuur met panterprint

Voor de echte fans onder ons!

Goed nieuws voor alle keukenhelden die niet vies zijn van een panterprintje hier en daar. Lidl verkoopt namelijk keukenapparatuur met – jawel – panterprint!

Panterprint keukenapparatuur

Vaak is keukenapparatuur in panterprint best wel aan de prijs. Maar gelukkig is daar de Lidl! De supermarktketen verkoopt namelijk een broodrooster én een waterkoker in panterprint, en dat ook nog eens voor ’n prikkie!

Broodrooster

De broodrooster in panterprint van het merk Silvercrest scoor je al voor €27,99! Enne, het apparaat ziet er niet alleen maar prachtig uit, het is ook nog een multifunctioneel. Zo kun je je brood gelijktijdig ontdooien én roosteren, is het variabel instelbaar, zorgt ‘ie voor gelijkmatige bruiningsresultaten en vermijdt ‘ie extra bruining aan je brood. Handig, toch?

Waterkoker

De Silvercrest RVS panterprint waterkoker past precies bij de broodrooster en heb je al in je keuken staan voor €29,99. Zo geeft deze waterkoker ook een heerlijke jungle look en bevat ‘ie ook nog eens een tal aan voordelen. Zo heeft de waterkoker een hoogwaardige roestvrijstalen behuizing, een deksel die je met één hand kunt bedienen, heeft ‘ie een verwijderbaar kalkfilter en waterniveau-indicator en is de ‘ie aan de binnenkant ook geheel roestvrij. Wil je hebben!

Lees ook: Wow: er mogen tot wel 10 insecten in een zakje dadels zitten

Bron: Grazia | Beeld: Pexels