Het geheim voor witte kussens is eindelijk uitgekomen! En het blijkt zo simpel!

gele kussens

Zo simpel is wassen nog nooit geweest!

Heb je eindelijk mooie witte kussens op je bed of bank liggen, worden ze geel! Dit zorgt er voor dat je kussens er vies uitzien. Wij hebben de oplossing voor stralend witte kussens!

Zo krijg je weer stralend witte kussens.

Geel

Er is niets lekkerder dan na een lange dag je hoofd te laten rusten op een fris, schoon en wit kussen. Helaas worden witte kussenslopen snel geel. Hoe kan dit eigenlijk? De oorzaak van gele kussens is heel erg simpel. Tijdens onze slaap verliezen we een enorme hoeveelheid vocht, ongeveer een halve liter. Een groot deel van dit vocht komt op het beddengoed terecht, waardoor dit heel snel geel wordt. Je kunt het vergelijken met een wit shirt waarin je flink hebt lopen zweten; het gebied rondom de oksel kleurt dan vaak geel.

Vies

Natuurlijk zitten de poriën van ons gezicht ook vol met viezigheid, wat ook op de kussens terechtkomt. Resultaat: vieze, smoezelige en gele kussens. Vaak gaat dit er niet meer uit in de was, omdat het kussen te erg verkleurt is. Maar wanhoop niet langer, dit wasmiddel is super snel gemaakt. Leuke bijkomstigheid: waarschijnlijk staan de ingrediënten al in je keukenkastje!

Bekijk het wondermiddel op de volgende pagina.

Pagina 1/2