Hoe je met wasverzachter je huis langer stofvrij houdt

wasverzachter

Een hele simpele, maar effectieve manier om stof tegen te gaan

Het állervervelendste moment: je hebt je hele huis schoongemaakt en na twee dagen is er alweer een dikke laag stof te vinden op je meubels. Frustrerend! Maar wist je dat je dit heel erg gemakkelijk kunt tegengaan met een beetje wasverzachter? Misschien een rare combinatie, maar het is dé gouden oplossing.

TikTok-hack

TikTok zou TikTok natuurlijk niet zijn als ze hier geen trucje voor hadden. Het account Vicols Family House deelde onlangs namelijk déze hele handig tip om stof in huis tegen te gaan.

@vicolsfamilyhouse Dust dust no more ?#cleaninghack#cleantok#clean#hack#dustnomore #dustinghack #hacksoflife #houseoftiktok #cleaninghacks @vicolsfamilyhouse ? Paris – ??Remix

Het is eigenlijk heel erg simpel. Je doet wat water in een kommetje, voegt er een klein beetje wasverzachter bij en voilà! Dompel een schoonmaakdoekje in het kommetje en ga ermee langs al je meubels. Het is niet alleen een goede hack om stof wat langer weg te houden van je meubels, het ruikt ook nog eens heerlijk. Win-win dus!

Stof afstoten

Nu snappen we dat je denkt dat dit helemaal niet gaat werken. Het heeft echter wel degelijk zin om je meubels af te nemen met een klein beetje wasverzachter. Wasverzachter stoot namelijk stof af. Het helpt je dus op een hele effectieve manier om al je meubels lekker stofvrij te houden!

Lees ook: 6 dingen die je nooit schoon moet maken met schoonmaakazijn

Bron: Libelle | Beeld: Pexels