Houd jij van gaaf en luxe speelgoed? Check deze winactie van Lidor dan eens! Wie wil hem winnen?

winactie lidor

WAUW: deze set van Lidor wordt verloot!

Ben jij ook helemaal klaar met al het plastic speelgoed en de plastic meubels die tegenwoordig worden verkocht? En houden je kinderen van hutten en tenten bouwen (en jij zelf stiekem ook)? Dan ben je bij Lidor aan het juiste adres!

Lidor is een bedrijf dat mooie, praktische en kwalitatief hoogwaardige producten voor babykamers en kinderkamers verkoopt. In het assortiment vind je bekende merken zoals Numero74 en Nobodinoz en onbekende, bijzondere merken. De producten van Lidor zijn van hoge kwaliteit en hebben een prachtige vintage look. Bij Lidor vind je de meest gave spullen voor je baby- of kinderkamer; van te gekke tipitenten (waar wij zelf ook graag een dutje in zouden willen doen) tot kindvriendelijke gifvrije nagellak van Nailmatic en knuffelige loopauto’s. Leuk detail: bij Lidor kun je een vintage wieg laten customizen met mooie, hippe stoffen.

Tot onze grote vreugde heeft het bedrijf nu ook nog een leuke winactie: bij 20.000 likes wordt een Numero74 set ter waarde van 250,- verloot onder de deelnemers. Een set van Numero74 bestaat uit een hemeltje, een speelmatrasje, een ster/hartkussen en een vlaggenlijn/stermobiel in de kleur en print van jouw keuze.

Wil jij zo’n gave set winnen en zie je jezelf en je kindje al spelen in een Numero74? Ga dan snel naar de Facebookpagina van Lidor, like de pagina &¬†doe mee aan de winactie!

collectie