De bewoner van dit huis verbouwt de binnenzijde tot een waar paradijs

Aan de buitenkant van het huis zal je het niet direct zien…

Hoe doodnormaal de buitenzijde van dit huis lijkt, zo abnormaal is het interieur. De binnenzijde van dit huis is een kleurrijk paradijs. En dat voor de eigenaren van dit huis zelf? Welnee! Het is een waar paradijs voor zijn vriendelijke viervoeters, namelijk: de katten!

Het is echt ongelofelijk wat deze huisbewoners met het interieur hebben gedaan.

Het verhaal

Je zal het van de buitenzijde niet zeggen, maar dit huis is een paradijs voor katten. Toch zit er ook een hartverscheurend verhaal achter deze bijzondere woning. Eigenaar, Peter Cohen kocht dit huis in 1988. Dit huis kwam samen met twee wilde buitenkatten. Hij raakte al erg snel gehecht aan deze beestjes, tot op een dag een van de katten onder de auto kwam en overleed. Even later werd ook de tweede kat aangereden door een auto. De tweede kat overleefde het ongeluk, maar lag voor langere tijd bij de dierenarts voor verschillende hersteloperaties.

Catwalks

Toen de kat eenmaal weer hersteld was en weer naar huis kon, adopteerde Peter Cohen meerdere asielkatten om deze kat gezelschap te houden. Op dit moment leven er 14 katten in het huis: Cheesecake, Chocolate, Nutter, Butter, Crumple, Rumple, Cookie, Puppy Seed, Crudo, Nuye, Secret, Wasabi, Coffeebean en Donut. Al deze nieuwe bewoners had hij gered uit het dierenasiel. Om al deze katten een fijne leefomgeving te geven bouwde Peter balustrades, ook wel ‘catwalks’ genoemd ter waarde van 40.000 tot 50.000 dollar.

Benieuwd hoe de binnenzijde van dit huis eruit ziet? Bekijk dan de video op de volgende pagina!

Pagina 1/2