Mensen zetten prachtig huis te koop, totdat je de… ‘bijzondere’ kelder ziet

bijzondere kelder huis te koop
De hele wereld heeft aandacht voor dit huis dat momenteel te koop staat

Een woning die onlangs te koop is gezet in de Amerikaanse staat Pennsylvania trekt van over de hele wereld aandacht. Dat ligt niet per se aan de grote, prachtige ligging of de mooie tuin rondom de woning. Nee, het heeft voornamelijk te maken wat er verscholen ligt in de nogal bijzondere kelder.

Dit hadden we niet verwacht!

Fifty Shades of Grey

De woning staat te koop in het Amerikaanse plaatsje Maple Glen. Na verluidt zijn de inwoners niet erg blij met de onthulling van deze spannende kelder. Ze raken maar niet uitgesproken over de kelder, die regelrecht uit de seksueel getinte film Fifty Shades of Grey lijkt te komen. Naast het grote kingsize bed, waar waarschijnlijk niet veel in geslapen wordt, is de kelder volledig uitgerust met alles wat alleen bedoeld is voor volwassen ogen. En die schommel die in de kelder is verborgen? Die is nou niet bepaald bedoeld voor kinderen. 

Ophef in Amerikaanse media

Op dit moment staat de veelbesproken woning te koop voor een slordige 750.000 dollar. Dit komt omgerekend neer op zo’n 660.000 euro. Wel een voordeel: alle meubelen zijn bij de prijs inbegrepen. Aanvankelijk werd het Amerikaanse huis aangeboden onder de toepasselijke naam ’50 Shades of Maple Glen’. Toch is na flink wat ophef in de Amerikaanse media de advertentie aangepast. De makelaar spreekt van een ‘seksuele oase’ in de onderstaande video, maar daar is in de online advertentie niets meer over terug te vinden.

Prima ruimte voor gezinnen

De omliggende buren zijn niet blij met alle aandacht die de woning krijgt. “Je weet maar nooit wat voor mensen erop afkomen”, aldus een van de buren. “Ik ben er helemaal niet gelukkig mee.” Aan Fox29 belooft de makelaar dat, mocht de nieuwe eigenaar er andere hobby’s op nahouden, dat dit geen enkel probleem is. De kelder is verder een doodnormale ruimte en zonder alle attributen is dit ook een prima ruimte voor gezinnen, zoals bijvoorbeeld een speelruimte voor kinderen.

Bekijk hieronder de beelden van de bijzondere kelder onder in het huis:

Lees ook: Man vindt geheim luik in zijn huis, wat eronder zit zal je verbazen!

Dit bericht later lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws  | Beeld: Pixabay