Met deze populaire IKEA-producten maak je een waar kattenparadijs!

IKEA

En alles is van de IKEA!

Dat IKEA een geweldige winkel is, hoeven we jou niet te vertellen. Bij ons is het bezoeken van de woonwinkel net een gezinsuitje. We kunnen uren door die winkel struinen op zoek naar het perfecte tafeltje of dat ene leuke stoeltje. Naast dat het natuurlijk gewoon heel leuk is om door IKEA te lopen, zijn de producten ook nog eens multifunctioneel. Wist jij bijvoorbeeld al dat je van de onderstaande meubelsstukken geweldig kattenmeubilair kunt maken? 

 Het is werkelijk fantastisch!

1. Het poppenbedje

Mandjes zijn niet meer genoeg voor jouw poezenbeest. Hij moet toch echt zijn eigen bedje krijgen. Met deze IKEA-poppenbedjes kan dat!

2. Trendig

Een kattentoren kopen? Nee joh, je maakt ‘m gewoon zelf met een lang kussen en rond kussen. Je kunt er ook een mandje in leggen.

3. Stuva Målad

Wil je de kattenbak niet in het zicht hebben staan? Op deze manier heeft niemand door waar hij is. Maak er een luikje in en je viervoetige vriendje zal zijn eigen privé badkamer hebben.

4. Kalax

Ook met deze kast kun je een privé badkamer maken voor je poezenvriend. Je gebruikt het onderste deel van de kast voor de kat en niemand die ziet waar de kattenbak staat!

5. Lack

Deze kattentoren maak je heel makkelijk met drie lacktafeltjes en wat touw! Je kat zal het verschil niet doorhebben!

Lees ook: Wat lief! Dit zijn de tekenen dat je kat écht van je houdt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Zelfmaakideetjes | Beeld: pxhere