Deze IKEA-kruidenrekjes kosten maar 4 euro, moet je zien wat je ermee kunt doen!

kruidenrekjes

Wat een multifunctionele kruidenrekjes!

We zijn allemaal fan van de goedkope Zweedse meubelgigant IKEA en gaan er dan ook vaak even een dagje naartoe. Zo’n beetje iedereen heeft wel een aantal IKEA-items in de woonkamer staan. Niet zo gek ook dat het één van de best bezochte winkels ter wereld is!

Wie heeft er niet ooit een LACK-tafeltje gehad?

Functioneel en goedkoop

Er bestaan items van de IKEA die ongetwijfeld bijna iedereen in huis heeft omdat ze zo functioneel én goedkoop zijn; ken je bijvoorbeeld het LACK tafeltje nog? Zo ook deze BEKVAM-kruidenrekjes. Helaas schort het vaak een beetje aan originaliteit en willen we zo’n massaproduct graag een beetje ‘eigen’ maken. Gelukkig bestaat daar het fenomeen ‘IKEA Hackers;’ allerlei manieren waarop je IKEA producten in je huis kunt gebruiken maar dan nét even iets anders. Neem nu de kruidenrekjes, moet je zien wat je er allemaal mee kan!

Oprichter

Wist je trouwens dat IKEA niet is opgericht door iemand die toevalligerwijs een zak geld had liggen? Nee, de keten is opgericht door Ingvar Kamprad die als zeventienjarige jongen wat extra geld van zijn vader kreeg omdat hij het goed deed op school. Van dit beetje extra geld besloot Ingvar pennen, fotolijstjes, sieraden, panty’s en andere accessoires te verkopen. Pas later kwamen er meubelen in het assortiment.

Op de volgende pagina zie je wat je allemaal met de leuke kruidenrekjes kunt doen!


Pagina 1/2