In Zuid-Korea ontstoppen ze de WC op deze manier en het is ronduit briljant! Dit is helemaal niet zo gek van ze!

Het toilet ontstoppen in Zuid-Korea

Ontstop je toilet volgens de Zuid-Koreaanse methode

Een verstopte WC is voor de meesten van ons geen bron van vreugde. Soms kun je er zelf nog iets aan doen met een ontstopper, maar vaak is het idee zelf al te smerig om er ook maar enigszins serieus over na te denken. Toch ontkom je er meestal niet aan, tenzij je het geluk hebt dat je een loodgieter kent of dat je er een kunt betalen.

In Zuid-Korea ontstoppen ze de WC op een gemakkelijke manier waar wij nooit op zijn gekomen. Zodra de WC vol zit met toiletpapier en andere viezigheid, gebruikt de jongen uit het instructiefilmpje op de volgende pagina geen gewone ontstopper maar een “Pongtu”. Een wat? Een Pongtu is een zelfklevende sticker die op de rand van het toilet wordt geplakt om druk te veroorzaken als het water stijgt. Zodra hij de Pongtu op de toiletrand heeft geplakt lijkt de sticker te gaan barsten, alsof de viezigheid overal terecht gaat komen, maar maak je geen zorgen.

Door simpelweg je hand op de Pongtu te plaatsen en door te duwen zul je zien dat het toilet vrijwel direct ontstopt wordt, zonder dat er een gewone ontstopper aan te pas hoeft te komen! Deze Zuid-Koreaanse methode werkt heel erg goed. Zeg maar dag tegen dat smerige klusje! Bekijk het super handige instructiefilmpje op de volgende pagina om te ontdekken hoe het nu precies in zijn werk gaat.


Pagina 1/2