Dit is de geniale reden waarom je een foto van je gasfornuis moet maken als je op vakantie gaat!

Ga je op vakantie? Maak een foto van het gasfornuis!

Vakantie, we kijken er het hele jaar naar uit. Lekker twee weekjes op de camping in Frankrijk of naar een comfortabel hotel aan de Spaanse kust; het gaat erom dat je even helemaal niets hoeft. Maar voordat je aan je heerlijke vakantie kan beginnen moet je nog zóveel regelen; koffers pakken, huis opruimen, oppas voor de kat… En je bent altijd bang dat je van alles vergeet, heb je je paspoort bij je, genoeg schone onderbroeken? 

Na een operatie van formaat zit iedereen in vakantiestemming in de auto en dan schiet het je ineens te binnen… Het gas! Heb ik dat wel uitgedaan? In paniek bel je de buurvrouw of ze even wil gaan kijken met haar reservesleutel en natuurlijk staat het gewoon uit. Maar de stress die je hierdoor krijgt is niet fijn en het kan een behoorlijke domper op de vrolijke vakantiesfeer zijn.

Hoe voorkom je nu dat dit de volgende keer weer gebeurt? Simpel: maak er een foto van! Wanneer je je dan zoiets ineens weer afvraagt, hoef je alleen maar even op je telefoon te kijken om jezelf gerust te stellen. En dat trucje kun je gebruiken met van alles in je huis, van de thermostaat tot de garagedeur. Maak een foto van het gasfornuis, een waarin je de achterdeur op slot draait en de ramen sluit. Nooit meer de vakantie beginnen met stress! Nu alleen nog zorgen dat je je paspoort in je tas hebt zitten en de pret kan beginnen. Fijne vakantie!

Vond je dit artikel interessant? Bewaar ‘m op Pinterest

Bron: Country Living | Beeld ter illustratie