Je huis en tuin gezelliger maken? Probeer deze verlichting dan uit

verlichting

De sfeer in je huis wordt gelijk een stuk aangenamer

Nu de zomer langzamerhand uit ons kikkerlandje verdwijnt en we niet langer kunnen genieten van de zonnestralen, kunnen we wel wat gezelligheid in ons huis én tuin gebruiken. Het wordt immers weer sneller donker. Hoe je voor die gezelligheid kunt zorgen? Wees creatief met de verlichting in je huis en tuin! We vertellen je precies hoe je gemoedelijk de herfst in kunt gaan.

Gekleurde verlichting

Grote kans dat je in je huis slechts een paar ‘gele’ lampen hebt staan her en der. Deze lampen zijn natuurlijk ook standaard en overal verkrijgbaar. Maar waarom zou je niet wat meer variëren met andere, gekleurde lampen? Bij Wifilampkoning kun je verschillende ledstrips en ledlampen kopen die letterlijk elke kleur kunnen aannemen. Rood, roze, paars of groen: je kunt zo’n beetje elke kleur kiezen en zelfs voor een heuse discofunctie gaan. Tijdens een feestje, diner of spelletjesavond zal het in ieder geval niet saai zijn bij jou thuis! Tip: zet de discofunctie op je lampen aan en organiseer een silent disco met je vrienden. Gezelligheid gegarandeerd!

Op afstand bedienen

Enne, zit je op de bank en heb je geen zin om op te staan en naar de lichtknop te lopen? Dan zijn de lampen van Wifilampkoning ideaal. Deze werken namelijk – de naam zegt het al – op wifi, waardoor je de lampen op afstand kunt bedienen met een app of afstandsbediening. Perfect dus voor als je lekker lui op de bank ligt, want dat doen we allemaal wel eens. De lampen van Wifilampkoning worden ook wel slimme verlichting genoemd. Dat heeft met de volgende reden te maken: naast een app of afstandsbediening kun je de lampen ook besturen via een zogeheten touch panel. Die touch panel bevestig je aan de muur, in plaats van een ‘ouderwetse’ schakelaar of dimmer. De ledlampen zijn allemaal dimbaar en werken geheel draadloos. Zo heb je nooit meer last van kabels die in de weg zitten én kun je de lampen gewoon toevoegen op een plek waar geen stroom aanwezig is. Hallo, toekomst!

Sfeervolle tuin

Is er volgens jou wel genoeg sfeer in huis en zou je juist je tuin een opknapbeurt willen geven? Dan kun je uiteraard ook voor sfeervolle verlichting in je tuin gaan. Misschien zit je graag buiten, maar ga je zodra het donker wordt al gauw naar binnen. Dit hoeft helemaal niet, want met verlichting van Solarlampkoning kun jij ook ’s avonds of op een regenachtige dag, heerlijk in de tuin zitten. Wil je bijvoorbeeld wandlampen onder je veranda of toch liever ledspots in de plantenbakken? Solarlampkoning heeft een ruim aanbod aan buitenlampen, dus de keuze is reuze. Naast functionele lampen heeft de lampenkoning ook decoratieve lampen voor bijvoorbeeld op tafel. Gezellig wanneer je nog met vrienden of familie borrelt tot in de late uurtjes! Dus wil jij je tuin een update geven, twijfel dan niet om voor wat nieuwe verlichting te gaan. Verlichting is een echte sfeermaker en laat jouw tuin er al gauw heel anders uit zien. En nieuwe verlichting hoeft helemaal niet duur te zijn!

Zonne-energie

Waarom de lampen van Solarlampkoning nou zo speciaal zijn? Het zijn Solar-lampen, die werken op zonne-energie. De ledlampen kunnen dus worden gebruikt zonder dat er elektriciteit voor nodig is. Je kunt ze daarom op elke plek in je tuin plaatsen, zonder rekening te hoeven houden met kabels. Hoe de lampen precies werken? Het zonlicht wordt opgevangen door een zonnepaneel in de lamp en dit wordt vervolgens omgezet in energie die wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij. Die batterij slaat het licht dus als het ware op en begint automatisch te branden zodra het donker wordt. Sommige lampen zijn zelfs voorzien van een bewegingssensor. Deze sensor gaat dus aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Maar lampen op zonne-energie gaan toch helemaal niet zo lang mee? Dat is een fabel! Veel mensen denken dat lampen op zonne-energie niet zo lang kunnen branden, maar dit is niet zo bij de lampen van Solarlampkoning. Bij verlichting op zonne-energie is de brandtijd altijd erg belangrijk. Door gebruik te maken van de schemerschakelaar en de bewegingssensor wordt er namelijk veel energie bespaard wat de brandtijd ten goede komt. Zo branden de lampen de hele nacht door. Ideaal, toch?

Lees ook: Handig: met deze tips droogt je tuin niet uit als je op vakantie bent

Beeld: Pexels