Oeps… Deze vrouw kocht een kant-en-klare kerstboom, maar was is niet helemaal wat ze ervan verwachtte!

kerstboom

De kerstboom viel wat magertjes uit

Handig hoor, een kant-en-klare kunstkerstboom. Geen gedoe met lampjes die in de knoop zitten, kapotte kerstballen en vallende naalden: je haalt een perfect exemplaar uit een doos, klapt ‘m uit en genieten maar. Althans, dat zou je denken. De 27-jarige Chloë Jones en haar man dachten dit jaar lekker makkelijk te doen door zo’n compleet versierde nepper in huis te halen.

Maar eenmaal uit de doos bleek het er tóch iets anders uit te zien dan de verpakking beloofde.

Veelbelovend
Het plaatje op de doos zag er veelbelovend uit: een volle boom, met sfeervolle lichten en mooie versiering. Maar toen Chloë de doos opende kwam ze van een koude ker(st)mis thuis, want het resultaat was niet helemaal wat ze ervan gehoopt had… Bij het openen verscheen een schraal, kaal boompje. Via Facebook stuurde Chloë een foto van de boom naar de winkel waar ze ‘m kocht: “Ik weet niet welke elf van de Kerstman deze boom gemaakt en ingepakt heeft, maar het lijkt erop dat hij vergeten is de boom wat steroïden te geven! Zoals je kunt zien kreeg ik een Kerstboom die eruit ziet alsof hij een nachtje stevig is gaan stappen, en met een flinke kater van de Jägermeister is wakker geworden…”

Lachen
Chloe stelde aan de winkel voor dat ze de foto op de verpakking een update geven, om de verwachtingen even bij te stellen. “Zo bespaar je andere mensen misschien wat teleurstelling.” Zelf kon ze er gelukkig hard om lachen. “Ik ben ruim 39 weken zwanger en plaste daardoor bijna in mijn broek van het lachen. Ik hoop dat dit mijn bevalling alvast op gang brengt, anders word ik vandaag voor de tweede keer teleurgesteld.” Chloë mocht haar boom komen ruilen en kreeg een cadeaubon van de winkel als excuus.

Zie hieronder de boom zoals hij op de verpakking geadverteerd werd en rechts hoe hij er daadwerkelijk uitzag…
kerstboom

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Nieuwsblad | Beeld: Facebook