Wij hebben het een keer geprobeerd en dit hadden we niet verwacht! 396 euro zo in onze zak!

Werkt het nou echt, overstappen?

Drie weken geleden zaten we op een zaterdagavond te kletsen en we kwamen op het onderwerp overstappen. Je wordt altijd platgebeld, gevraagd in het winkelcentrum, reclames op TV en radio. We gooien eigenlijk altijd de hoorn erop of de deur dicht. Maar als iedereen er zo op hamert moet er toch wat inzitten. Al jaren zitten we bij NUON en dat gaat prima.

We hebben ons lelijk vergist. Oke, die leuke cadeaus betaal je zelf maar die willen we niet. We willen gewoon de beste prijs! We besloten eens te Googlen en vonden deze website, die bespaar advies geeft. Eerlijk gezegd hadden we zelf geen zin om te vergelijken en snappen we er weinig van.

We hebben gegevens ingevuld en de volgende dag werden we gebeld. Heel prettig als het niet onverwachts is! Na 5 minuten zoeken was er het advies om over te stappen naar ENGIE, vanwege onze woonplaats. Bij hetzelfde verbruik gingen we 33 euro minder betalen, dat is 396 euro per jaar! We hebben hem maar 1 jaar vastgezet zodat ze ons komend jaar weer kunnen helpen!

We hebben nauwelijks wat gedaan en van beide partijen al een bevestiging gekregen, zonde dat we jaren zijn blijven hangen..
Mocht je het willen proberen ==> Consumind hebben wij als beste ervaren.