Kerstliefhebbers opgelet: er bestaat nu een Monopoly-kersteditie

Monopoly

Begin maar vast met aftellen!

Hoewel Kerstmis nog meer dan 140 dagen duurt, mag het wat ons betreft altijd wel kerst zijn. De zomer wil immers niet echt doorbreken in ons kikkerlandje, dus waarom zouden we niet alvast beginnen met aan kerst te denken? Om alvast in de stemming te komen voor de leukste tijd van het jaar, kun je nu een heuse kersteditie van Monopoly kopen! Ja, echt!

Monopoly op de Noordpool

Er bestaat namelijk een Monopoly-spel dat geheel in het teken van de kerstfilm Elf staat. In deze variant van het populaire spel vlieg je naar de Noordpool, waar je langs allerlei plekken uit de film komt. Dus geen dure straten, maar winterse plekken met appartementen en wolkenkrabbers. De kanskaarten zijn vervangen door kerstboodschappen en de pionnen hebben vormen van een slee, knuffelbeer, kerstzak of ahornsiroop. Hoe leuk is dat?

Je scoort deze kersteditie al voor zo’n $35.99 via Amazon.

Monopoly

Credits: Amazon

Friends Monopoly

En mocht je nog niet helemaal toe zijn aan kerst, maar wil je bijvoorbeeld wel graag een nieuw bordspel meenemen op je vakantie? Dan is er ook nog een heuse Friends-editie van Monopoly. Je weet wel, die serie uit de jaren ’90. Ze hebben ook alles hè, tegenwoordig! Tijdens deze editie van het bordspel komen alle bekende locaties uit de serie aan bod en kun je je inleven in je favoriete personage. Gebruik bijvoorbeeld als pion de koksmuts van Monica, de dinosaurus van Ross, de blouse van Chandler, de handtas van Rachel, de akoestische gitaar van Phoebe of de pizza van Joey. Vergeet alleen niet ‘Pivot’! te schreeuwen na elke ronde.

Meer hierover: Hebben: er is een speciale Friends-editie van Monopoly uitgebracht!

Bron: Tagmag | Beeld: Amazon, Pexels