Koopje: voor €69,95 scoor je deze set van 3 koffers bij Action

koffers Action

Hebben!

Ben jij nog op zoek naar een set koffers, maar heb je geen zin om je portemonnee te plunderen? Bij Action kun je nu een set van 3 koffers op de kop tikken voor maar €69,95. Dus als jij nog betaalbare bagage nodig hebt voor je volgende trip, dan is dit je kans!

Afmetingen

Wij geloofden onze oren niet toen we hoorden van deze aanbieding. Een set van drie koffers voor slechts €69,95? Het klinkt bíjna te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt zo! Bij Action kun je namelijk deze waanzinnige deal scoren. Voor maar zeven tientjes krijg je een grote koffer van 50 x 29 x 76,5 centimeter, een tussenmaat van 44 x 26 x 67 centimeter én een kleine handbagagekoffer van 38 x 23 x 58 centimeter.

Stevig

De hardshell koffers zijn gemaakt van super stevig materiaal én bestaan voor vijftig procent uit gerecycled plastic. Die kunnen dus echt wel wat hebben! Een handige feature is dat ze alle drie vier wielen hebben die alle kanten op kunnen draaien, deze koffers met je mee slepen gaat dus super gemakkelijk. Tot slot kun je ze afsluiten met een handig TSA-cijferslot. Enne, ook niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens hartstikke stijlvol uit.

Online bestellen

Tip van ons: bespaar jezelf de moeite van zoeken in de winkels van Action, want deze kofferset is alleen online te scoren. Zorg er wel voor dat je er snel bent, want deze deal vliegt – zoals je begrijpt – als een malle de webshop uit! Dus waar wacht je nog op?

Lees ook: Ai: de accijns op benzine gaat volgend jaar fors omhoog

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Adobe Stock