Koopje: Lidl komt opnieuw met opblaasbare jacuzzi

jacuzzi

Met deze goedkope jacuzzi zit jij deze zomer heerlijk in je achtertuin te bubbelen

Afgelopen zomer was de betaalbare, opblaasbare jacuzzi een gigantisch succes bij Lidl. Daarom komt de supermarktketen nu gewoon weer met deze geweldige aanbieding! En gelijk hebben ze, want wat is er nou lekkerder dan heerlijk te badderen in je eigen achtertuin?

Bubbelstand

De opblaasbare jacuzzi heeft een ‘360° bubbelstand’. Dat houdt in dat de 118 bubblejets rondom roteren. Hierdoor kun je in het bad genieten van oneindig veel bubbels. Daarnaast heeft de jacuzzi een bijgeleverde afstandsbediening zodat je alles naar wens kunt instellen. In totaal passen er vier personen in deze jacuzzi en kan de temperatuur tot maximaal 42 graden worden ingesteld.

Afmetingen

Pak je meetlint er vast maar bij, want om deze jacuzzi in je tuin te plaatsen moet je plek hebben voor zo’n ø 180 centimeter. Tenslotte zorgt de meegeleverde externe pomp met filter dat het water schoon blijft. En de Lidl zou de Lidl niet zijn als ze deze jacuzzi niet zouden aanbieden voor een zeer plezierig prijsje. De jacuzzi heb je namelijk al voor 329 euro in je tuin of op het dakterras staan.

MSPA® Opblaasbare jacuzzi - afbeelding 1

Je koopt ‘m hier!

Lees ook: Geweldig: Xenos verkoopt hangstoel voor katten

Bron: Man Man | Beeld: Lidl, Unsplash