Dit ‘lelijke’ huis staat te koop voor 3.300.000 euro en als je de binnenkant ziet, snap je waarom!

De buitenkant doet anders vermoeden!

Als we de buitenkant van dit huis in de Jordaan in Amsterdam zien, zouden we nooit denken dat het meer dan drie miljoen euro waard is. Met garagedeuren die volgespoten zijn met graffiti lijkt het eerder een veredeld kraakpand dan een luxe woonhuis. Toch gaat het gezegde don’t judge a book by its cover hier zeker op..

De buitenkant zegt niet altijd iets over de binnenkant!

Prijskaartje
Want de binnenkant van het huis is namelijk fenomenaal. Waar de buitenkant er een beetje armetierig uitziet, lijkt de binnenkant thuis te horen in Hollywood. Met zijn hoge plafonds (op sommige plekken zelfs 6 (!) meter hoog), enorme ramen en design meubelen snappen we het prijskaartje dat aan het huis hangt. Het is dan ook niet voor niets een gemeentelijk monument.

Te koop
Het huis is maar liefst 371 m2 groot en heeft tien kamers waarvan vijf slaapkamers. Er zijn maar liefst vier badkamers. Ook is er een souterrain dat vormgegeven kan worden als spa/mediaruimte, thuisbioscoop of fitnessruimte. De spil van het huis bestaat echter uit de ruime woonkeuken; het plafond is daar zes meter hoog en er zijn openslaande deuren naar de tuin en de keuken is werkelijk waar een lust voor het oog. Voor 3,3 miljoen euro is dit prachtige huis van jou. Heeft iemand nog een zakcentje liggen?

 

Wil je alle foto’s zien? Bekijk het huis dan op Funda.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest! 

Bron: Funda | Beeld: Funda