Lentekriebels: dit product van de Action brengt je tuin in Ibiza sfeer

hangstoel

Hebben!

De lente komt eraan en dat betekent dat we – op hoop van zegen – binnen de kortste keren het zonnetje mogen verwelkomen. Hoog tijd dus dat we alvast nadenken over hoe ons tuintje erbij ligt wanneer we de deuren weer voor het eerst opengooien.  We zijn gestuit op een pareltje, waarmee je een heus Ibiza gevoel in eigen tuin creëert. En dat voor een wel heel klein prijsje. 

Lentekriebels

Met het voorjaar voor de deur zien we onszelf alweer helemaal in het zonnetje zitten in eigen achtertuin. Een te gekke bohemian hangstoel mag dit jaar niet ontbreken. Met deze parel van de Action tover jij dat ultieme vakantiegevoel wel heel voordelig in je achtertuin. De hangstoel is van goede kwaliteit en heeft een dik kussen, waardoor je er lekker in kunt relaxen. Zie je jezelf al schommelen in het zonnetje? Dan kan je de stoel gemakkelijk online bestellen bij de Action voor maar liefst €29,95.

Hangstoel Action

Als je de stoel eenmaal hebt bemachtigd, kun je hem gemakkelijk ophangen of aan het plafond bevestigen. Aan de stoel zit namelijk een ringetje waarmee je hem kan vastmaken. De afmetingen van de stoel zijn 65x90x120 cm en zijn dus geschikt voor elke ruimte. Het zitje is gemaakt van polykatoen en FSC-hout en het kussen is van polyester, katoen en viscose. Je kunt het kussen het beste schoonmaken met een vochtig doekje en mild schoonmaakmiddel. Het is namelijk niet wasmachinebestendig.

Sit back and relax

Om dat Ibiza gevoel te creëren, kun je de stoel nog leuk afstylen. Tip: plaats de stoel naast een grote plant en boven een mooi bohemian buitenkleed. Koud drankje erbij en je bent helemaal ready voor het mooie weer!

Lees ook: Aha! Dit zijn de grootste energieslurpers in huis

Bron: Girlscene | Beeld: iStock