Sportscholen blijven gesloten, maar Lidl komt met dikke korting op een geliefd fitnessapparaat

Lidl fitnessapparaat

Tijd om de goede voornemens weer uit de kast te trekken en jezelf thuis in het zweet te werken

De coronamaatregelen zijn verlengd tot 20 april, en daarmee blijven ook de sportscholen nog een aantal weken gesloten. Wil je onderhand toch aan je conditie werken? Wij spotten in de Lidl-folder dat thuis sporten nu stukken goedkoper kan.

58 procent korting

Deze week geeft de Lidl 58 procent korting op een heuse hometrainer. Ideaal voor iedereen die niet langer stil wil zitten en een lekker stuk wil trappen terwijl ze ondertussen Netflix kijken (zeg nou zelf, dat is toch motiverender dan de knallende muziek in de sportschool?). Het apparaat kost dan wel zo’n 229 euro, maar het is een forse prijsverlaging als je je bedenkt dat je eerst 549 euro neertelde voor het sportapparaat. De hometrainer is verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en wit.

Cardiotraining

Fietsen op een hometrainer is in ieder geval een van de makkelijkste cardiotrainingen om thuis te doen. Je verbetert je conditie ermee en regelmatig gebruik maken van het fitnessapparaat kan ook nog eens je vetpercentage verlagen. Iets waar velen van ons wel oren naar hebben nu we al maandenlang niet kunnen sporten en de lente weer voor de deur staat. Maar we kijken je ook zeker niet vreemd aan als je er bij de Lidl liever voor kiest om paaseitjes in je winkelmandje te gooien. Toch thuis trainen? Je kunt de hometrainer hier bestellen.

Lees ook: Thuis sporten? Doe eens een Mamma Mia of High School Musical workout

Bron: Lidl | Beeld: Unsplash