Hebben: de Lidl komt binnenkort met dít fantastische product voor op warme dagen!

lidl

Dit wil je hebben voor deze zomer!

De Lidl is tegenwoordig goed bezig: hebbeding na hebbeding wordt door de goedkope supermarktketen in de schappen gelegd. Zo verkochten ze eerst al een verkoelend bedje voor je hond en nu bieden ze ook voor jou de nodige verkoeling. 

Er ligt nu een opblaasbaar lounge-eiland in de schappen.

Loungen

Drijven met een luchtbedje in het zwembad en genieten van de zonnestralen op je huid terwijl je met je voet door het water heen en weer beweegt; bestaat er iets lekkerders dan dat? Heel fijn, maar af en toe wil je ook wel eventjes uit de zon. Dit fantastische opblaasbare lounge-eiland is precies wat je zoekt. Heb je het eventjes te warm, dan kun je onder het verstelbare afdakje gaan liggen. Ook leuk: je kunt met zijn tweeën op het eiland liggen, wel zo gezellig.

luchtbed

Prijskaartje

De loungeset kost 79 euro, maar dan heb je ook wat! Het zonnescherm op het eiland is namelijk niet alleen afneembaar, maar ook nog eens gemaakt met een UV-beschermingsfactor van 50+. Daarnaast profiteer je van een rugleuning met daarin twee geïntegreerde drankhouders. Wil je eventjes zwemmen dan hoef je je niet krampachtig aan het luchtbed vast te klampen: rondom het eiland zit namelijk een touw voor houvast. Mocht je dit nou wat te duur vinden: de keten verkoopt voor 9 euro ook nog luchtbedjes in de vorm van een pizzapunt, ijsco, ananas of watermeloen.

Lees ook: Oeps: deze plekken slaan we meestal over als we ons insmeren

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Lidl | Beeld: Lidl