MAFS-Rowan en Astleigh delen toekomstplannen

Het koppel is nog steeds tot over hun oren verliefd

Trouwen met een onbekende: de meesten zouden het niet durven, maar voor Rowan en Astleigh heeft het toch echt goed uitgepakt. Op 14 september 2021 gaven zij elkaar het jawoord in Married at First Sight. Nu, anderhalf jaar later, is het koppel nog altijd bij elkaar. In Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker vertellen ze over hun toekomstplannen.

Samenwoon-periode verlengd

“Het gaat goed. Je ziet het wel, maar we zijn blij. Nu het rustiger wordt kunnen we echt op ons concentreren”, vertelt Astleigh, die nog even verliefd lijkt als anderhalf jaar geleden. Onderdeel van het programma is om een periode samen te wonen, en hoewel de meeste koppels daarna hun eigen plekje weer opzoeken, konden Rowan en Astleigh elkaar niet loslaten. “Het proefsamenwonen hebben we verlengd tot aan… nu”, vertelt het koppel lachend.

Voor het echie

Na de opnames hebben Rowan en Astleigh niet stilgezeten – in anderhalf jaar hebben ze heel wat van de wereld samen mogen ontdekken. En tijdens één van die tripjes ging Astleigh op zijn knieën voor Rowan – iets wat hij ondanks hun huwelijk nooit echt officieel had gedaan. “We zijn samen en gelukkig getrouwd, nog steeds. Alleen was het voor mij niet voldoende”, legt hij uit. “Het was ook een soort bevestiging naar elkaar dat, naast dat we gewoon getrouwd zijn en bij elkaar zijn gezet, we er ook zelf voor zouden kiezen”, vult Rowan hem aan.

Of de tortelduifjes een kinderwens hebben? Zeker weten, maar voor nu genieten Astleigh en Rowan vooral nog even van elkaar. “We willen ook lekker van elkaar genieten, mooie reizen maken en lekker onze eigen weg samen vinden.”

Lees ook: Opnieuw zwembaddrama in Married at First Sight

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker