Je mag GRATIS in dit huis wonen maar onder één voorwaarde.. Zou jij het doen?

huis

Een gratis huis, maar er is één voorwaarde

Gratis in een prachtig huis met een tuin, waar je u tegen zegt, wonen, dat klinkt als een ware droom toch? Er is echter één voorwaarde.. Zou jij het doen?

Dit mooie Cape Cod-huis dat langs het meer Lake Jeanette Road in Greensboro staat, is erg belangrijk voor Kuester. Deze vrouw trok in het huis in 1946 toen ze drie jaar oud was en heeft erg veel mooie herinneringen overgehouden aan haar tijd in het huis. Helaas wordt ze gedwongen haar huis te verlaten doordat een aannemer, Granville Homes genaamd, precies op de plek waar het huis staat 28 huisjes wil bouwen. Kuester heeft daarom besloten haar huis gratis aan te bieden onder maar één voorwaarde.

De voorwaarde is namelijk dat degene die in het huis trekt ervoor zal zorgen dat die het huis in zijn geheel naar een andere plek transporteert. Alle kosten die gepaard gaan met het verplaatsen van het huis komen dan voor kosten van degene die erin trekt. Op deze manier kan Kuester haar huis, dat al decennialang in de familie zit, behouden. Het huis zou verplaatst kunnen worden naar een andere plek rondom het meer. Kuester hoopt dat iemand serieus ingaat op haar aanbod en dat diegene een even fijne tijd in het huis zal beleven als zij heeft gehad. Zou jij het aandurven?

Bron & Beeld: ViralMundo

Array